luni, 17 februarie 2014

''Vand kilometri'' ,o idee minunata

     Voi scrie o carte care se va numi ''100 de zile in Carpati''.O voi scrie in timpul expeditie,la fata locului,mai exact ''la fata locurilor'' ,iar capitolele acestei carti vor fi scrisori particularizate catre persoanele despre care voi scrie in rindurile ce urmeaza...M-am pregatit de multa vreme pentru aceasta expeditie,dar am constatat ca niste bani in plus nu o sa imi strice pe un drum lung si plin de surprize ca acesta .Astfel ca,fiecare sponsorizare este binevenita...iar eu voi oferi in schimbul a 50 de euro o parcela de 100 de km din traseu, povestea ei si fotografiile realizate pe aceasta bucata de drum,poveste care va fi sub forma unui capitol in cartea pe care o scriu in timpul expeditiei.Astfel,cartea va cuprinde 14 capitole.Aceste povestiri,(care vor fi realizate ca niste scrisori personalizate catre cei care le cumpara),vor alcatui in intregime cartea ''100 de zile in Carpati''.Pe langa poveste,mai ofer un abtibild lipit pe rucsacul meu cu numele persoanei,plus un suvenir cumparat si adus din zona respectiva,plin de energia aventurii :) .Aceasta idee apartine unui alt calator minunat,ale carui povestiri despre drumul pe care l-a strabatut  m-au inspirat si  m-au fermecat de-a dreptul.Multumesc pentru cartea domniei sale,care este plina de miez si pe care acum o recitesc cu drag.Cartea se numeste ''Vand kilometri'' si este scrisa Mihai Barbu,un calator fericit si curajos,pentru care am un netarmurit respect...La fel de frumoasa imi doresc sa fie si cartea mea "100 de zile in Carpati" ,iar cine doreste  sa cumpere povestea a 100 de kilometri strabatuti in 7 zile ,ma poate gasi  la numarul de telefon 0720066601 sau la id-ul de facebook Alin Alexandru Cojocaru Talpa-iute, :) .                                                                                                            

7 comentarii:

  1. Alin Alexandru poate fi gasit si la numarul de telefon 0720066601.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Un mic ajutor si de la mine

    http://petredalea.ro/100-de-zile-in-carpati-o-idee-interesanta/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult Petre,e un ajutor minunat si binevenit ,ma bucur ca oameni minunati ca tine se gandesc si la acest proiect.In 52 de zile voi pleca....Cu ajutorul lui Dumnezeu totul va decurge minunat.

      Ștergere
  5. Alex, te felicit pentru proiectul tău şi îţi doresc să îl duci până la capăt. Mi-ar fi plăcut să călătoresc alături de tine în această "încercare"! Încerc să găsesc o formulă prin care să te pot sprijini în demersul tău!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Adrian,foarte frumos,esti o persoana deosebita !

      Ștergere